Terapeuten av Helene Flood

januari 21, 2021


”Alla vill bli älskade och respekterade, det är bara mänskligt, men värre än att bli hatad är att inte synas”.

Terapeuten handlar om Sara som är psykolog, hon har sin praktik hemma. En dag försvinner hennes man och oförklarliga saker händer i huset. Från den händelsen åker vi en bergodalbana med Sara som ena stunden för oss på djupet om saker som Alzheimer, ålderdom, västvärldens egocentriska synsätt mm. Sen tycker jag att hon beter sig underligt och förvirrad, kanske inte så konstigt när ens man oförklarligt försvinner men det gör för mig svårt att hitta en läsrytm. Vändningarna är spännande och gör ändå boken till intressant men inte mer.

Förlag Polaris 2020, 346 sidor, Bokus

Betyg 3 av 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: