Stilla Vatten av Britt Peruzzi

oktober 12, 2021


Andra boken i serien om kommissarie Alda Luppi som bor och jobbar i Nice på franska rivieran. En man hittas död på en strand i Nice och Luppi och sina medarbetare gör allt för att finna mördaren. Den är spännande och även för en icke deckarfantast som jag vänder jag snabbt blad. Jag saknar dock den målande bilden av rivieran som var så närvarande i första boken, Aldrig glömma.

Jag ser fram emot att Peruzzi tredje bok, Frusen timme. Jag gillar hennes sätt att skriva. Den är tuff och rakt på sak!

Betyg – Bra! Svårt att sätta siffror på en genre jag sällan läser!

Förlag Bazar 2020, 370 sidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: