Late Bloomer av Emma Hamberg

april 12, 2021


Vilken söt bok. Jag fick många skratt. Så skönt ibland att läsa något lätt och underhållande. Den handlar om Ulla vars make gått bort och nu har hon skaffat sig en livförsäkring som sonen kommer få när hon dör. Det skall hon göra om ett år har hon bestämt. Därför lever hon ett ohälsosamt liv, röker, käkar sockerbitar i travar. Dessutom beslutar hon sig för att köpa en tubkikare. I den upptäcker hon, klädd i en grå hatt så hon inte syns mot den grå tapeten, något spännande i grannhuset….mer berättar jag inte. Att någon bestämmer sig för att ta livet av sig är ju inget att skratta åt, så det finns en djupare mening i boken. Men man kan inte göra mer än att skratta åt Ullas tokigheter. Läs och ha kul!

Förlag Månpocket 2019, 131 sidor.

Betyg, den får många söta sockerbitar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: