Vitt Hav av Roy Jacobsen

september 15, 2020


Vi får fortsätta följa Ingrids liv i bok nummer två, nu under andra världskriget. Tiderna är ännu bistrare men Roy Jacobsen tar med mig i ett ordflöde som jag inte vill lägga ifrån mig. Det är kallt men ändå så varmt, Ingrid är min vän och jag vill henne väl, det är så det känns att läsa Vitt Hav. Det är dock många personer som kommer och går i berättelsen så det gäller att hänga med. Skall bli ett nöje att läsa den tredje boken i denna triologi om familjerna på den nordnorska ön Barrōya. Betyg 4 av 5.

Bok ett heter De Osynliga

Förlag Norsteds 2017, 222 sidor, Historisk Skönlitteratur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: