Jag ser allt du gör av Annika Norlin

september 22, 2020


Jag hoppas att jag är ursäktad som utlandssvensk när jag säger att jag inte kände till Annika Norlin, vare sig som författare eller som artist. Men nu vet jag. ”Jag ser allt du gör”, är en novellsamling, jag gillar noveller. Det går fort att läsa, men ibland är det bra och ibland mindre bra. Som denna bok. Vissa texter tilltalade mig mer än andra. Jag tror att språket har en del i det hela eller min ålder, kanske. Boken innehåller både värme och sorg, underfundig på många ställen.
”Han är bara verb. Alla andra försöker vara adjektiv”, hur fantastiskt skrivet är inte det, säg?

Förlag Natur&Kultur 2020, 192 sidor, Noveller

Betyg 3+ av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: