Digital Bokmässa

september 25, 2020


Jag har aldrig varit på en bokmässa i Göteborg i hela mitt liv fast jag är född där. I Coronatider får jag nu möjlighet att gå, även från Australien, alltså digitalt. I går lyssnade jag på Selmas Stories. Intressant. De har digitala bokcirklar via Facebook. Jag gick med i deras nya Feelgood-kollektivet, de läser och diskuterar, som namnet avslöjar, bara feelgood böcker. Jag testar, och köpte boken som de skall prata om i deras första sammankomst, ”I Hjärtats bibliotek” av Phaedra Patrick. Återkommer senare med en recension.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: