I Hjärtats Bibliotek av Phaedra Patrick

september 27, 2020


I digitala bokmässan i Göteborg 2020, lyssnade jag på Johanna Stenius från SelmaStories, de har precis startat en bokcirkel på Facebook som heter Feelgood-kollektivet. Det lät intressant och anmälde mig. Deras första bok att diskutera var
”I Hjärtats Bibliotek”. Boken handlar om Martha i 40års åldern som får en bok med en hälsning från sin döda mormor. Martha börjar sina efterforskningar och gör upp med sitt förflutna. Jag kom på mig själv att undra, det där stämmer väl inte, det verkar ju konstigt osv. men så kom jag på att det är ju en feelgood, så då är det bara att hänga med och inte tänka för mycket, så jag myste vidare i boken.

Förlag Forum 2020, 345 sidor, Skönlitteratur

Betyg 3 av 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: