Husets Ushers undergång av Edgar Allan Poe

oktober 31, 2020


En kort spännande berättelse i Halloweens tider. Poe är en mästare på gestaltning och han är en fröjd att läsa. Amerikan, levde på 1800 talets början, skrev poesi, prosa med betoning på mystisk och ibland makabra berättelser (Den svarta katten). Husets Ushers undergång är bara 34 sidor lång så jag tänker inte berätta vad den handlar om. Men jag kan avslöja att jag tände mer ljus i huset efter jag läst den.

Älskar dessa korta noveller från Novellix, kan varmt rekommendera dem. Jag får tyvärr läsa dem digitalt, hade gärna köpt deras fina presentaskar, som är en fröjd för ögat.

Förlag Novellix, skönlitteratur, Bokus

Betyg 5 av 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: