I skymningen sjunger koltrasten av Linda Olsson

november 4, 2020


Istället för en sedvanlig recension tänkte jag bjuda in mig i boken…

”Jag dricker vin med Elias, Otto och Elisabeth, en ny bok är läst och vi diskuterar. Elias har ritat en recension som ett dystert landskap, Otto tyckte inte om boken men jag älskade den, Elisabeth var som vanligt fåordig. Jag tänker att vi alla fyra är så olika och att vi uttrycker oss på olika sätt, inget är fel bara rätt. Att tolka böcker är personligt, något mellan mig och boken i samråd med författaren. Av Elias lär jag mig att bilder är lika viktiga som ord, att man kan förmedla en känsla på många sätt. 

När jag lyssnar på Elisabeths få ord känner jag en gemenskap, vi delar nåt hon och jag. Jag fylls av ett inre vemod, men med en positiv känsla om det nu går.”

En fin berättad bok av Linda Olsson om vänskap, om hopp och värme.

Förlag Brombergs 2015, 274 sidor, Skönlitteratur, Bokus

Betyg väldigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: