Renegater av Klas Östergren

november 27, 2020


”Skugga är mörker men inte frånvaro av ljus”

Hej Klas!

Tack för den trevliga bokresan du bjöd mig på. Jag ber om ursäkt att jag hoppade av efter cirka tvåhundra mil, men jag hade ingen aning vad du ville eller vart du skulle föra mig. Jag är däremot väldigt glad att jag klev på igen. Sen blev det åka av. En bergochdalbana av genialisk berättande. Du kör attans bra. Ibland är det som meningarna aldrig tar slut, men jag skall erkänna att jag gillar långa meningar om de innehåller något av värde, så BRAVO!

Naturligtvis är jag mest tacksam för din berättelse om akademin, du och Sara har gett mig klarheter som behövdes för att förstå. Än en gång Bravo för att du stod upp för din tro och felaktigheterna som på så många plan begicks.

Jag kan också tänka mig en annan resa med dig, blev ju lite betuttad i den där Henry Morgan. Men skulle uppskatta om du kunde berätta vem Baronen är, du svävade lite mycket där tycker jag. Men jag vet att du sa att jag måste tänka själv. Men hej den här resan var ju över sjuhundra mil lång, så hjärnan har gått på helspänn länge.

Tills sist vill jag bara tacka dig och berätta för alla att det är en resa som jag varmt kan rekommendera.

Jag skall skicka dig ett exemplar av Sara Lövestams bok Språkpoliser, se sidan 133 i e-boken, angående ordet Looser/Loser (smiley face)!


Varma hälsningar Enbokresa

Förlag Polaris 2020, 746 sidor, Bokus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: