God Jul

december 24, 2020


önskar jag mina läsare och följare. Jag hoppas att ni alla får en bra jul i dessa bistra tider. Året har verkligen varit annorlunda för hela världen. Oavsett var vi bor har vi på olika sätt blivit drabbade av Corona. En del har förlorat sina kära och nära, många har blivit sjuka. Många länder har känt av nedstängningar i olika grader och tyvärr är det inte över bara för vi vänder blad i almanackan. 2021 ser också det ut att bli ett tufft år. Läsning och bloggning har räddat mig här i Melbourne, Australien, som hade en av de hårdaste ”lockdown”. Det har blivit flera böcker i veckan. Ett underbart sätt att fly verkligheten. Böcker är ju inte bara feel-good, så nog har det varit tuff läsning också. Jag har precis läst ut tre av Agota Kristofs böcker och hennes liv som främling i ett nytt land spelar mångas verklighet och vi som har det bra måste verkligen uppskatta det vi har. Som vi alla vet, livet kan förändras på två röda sekunder. Ta vara på er och läs många böcker!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: