GOTT NYTT ÅR 2021

januari 1, 2021


Det blev hela 108 böcker lästa 2020. Många bra och en del inte så bra. Jag började ju blogga i september 2020, så många av de lästa finns inte recenserade här. Nästa år skall jag fortsätta i samma anda, skall följa tre läsutmaningar och jag ser fram emot flera fortsättningar på böcker jag läst och tyckt om. Jag önskar alla mina följare ett bättre 2021 och ser fram emot många nya böcker att läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: