Vårvinter av Ingrid Marie Thorslund

mars 29, 2021


En fristående uppföljare om Fredrika, Meli, Sven och gänget. Vi är i Åre, Stockholm och litegrann på Malta såsom i första boken, Vi ses i Ullådalen. Fredrikas pappa vill starta upp en stiftelse, vi går på vernissage, Meli jobbar med gården och hundarna. Vi träffar åter Hövdingen som sitter tyst på sin bänk. En relationsroman med glädje och sorg som ingredienser. Ingrid Maries första bok hade ett bättre flyt, denna hackar på vissa ställen tycker jag, men fina miljöbeskrivningar och trovärdiga karaktärer gör boken mysig att läsa.

Förlag Type&Tell 2020, 282 sidor

Betyg 3plusplusplus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: