Midnattsbiblioteket av Matt Haig

december 11, 2020


”Du behöver inte förstå livet. Du behöver bara leva det”

Den grå zonen mellan liv och död, det är där Nora hamnar, i midnattsbiblioteket. Där får hon chansen att se vad som skulle hända henne i andra liv. Den stora ångerboken kommer fram och listan är lång. Vi följer Nora på hennes resa i landet OM, om jag hade gjort saker annorlunda så hade det och det hänt. En intressant och filosofisk bok som vi alla kan ta lärdom av. ”Så länge vi lever innehåller vi alltid en mångfald av framtida möjligheter”, så sant. Matt Haig skriver på ett behagligt sätt, och man blir nyfiken inte bara på hur det skall gå för Nora men att lära sig mer om saker och ting. Schrödingers katt är en sån sak, ni vet, kvantfysik!

En varm bok som jag bara kan ge högsta betyg och varmt rekommendera.

Förlag Polaris, 2020, 350 sidor, Original titel The midnight library, Bokus

En reaktion på ”Midnattsbiblioteket av Matt Haig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: