Striden om Dimön av Mariette Lindstein

februari 17, 2021


Denna är den femte boken i serien om Dimön. Vi är tillbaka på ön med Franz, som vi har följt sen bok nummer ett där han startade en new-age rörelse Viaterra. Någon vill köpa delar av ön och Franz tar upp striden mot köparen som visar sig vara en fanatisk religös sekt som bygger sin tro på Gamla Testamentet. Ytterligare en spännande bladvändare av Lindstein.

Förlag Harper Collins Nordic 2021, 487 sidor (låt er inte avskräckas den går fort att läsa).

Betyg blir BRA, den är spännande. Om man inte läst de tidigare böckerna kan jag rekommendera dem, Sekten på dimön, Sektens barn, Sekten som återuppstod. Jag insåg dock efter några sidor att jag missat nummer fyra, Requiem, som kom i slutet av förra året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: