Vitt Guld av Gunnar Ståhl

maj 3, 2021


Rolf Bärnsten är en frilansande journalist, gift och har en dotter. Han lever ett vanligt liv i Stockholm när han snubblar på ett mord. Journalist som han är kan han inte låta bli att försöka reda ut vad som har hänt. Han var ju ändå i händelsernas centrum. På den vägen är det. Jag är ingen deckarfantast och för att gilla denna boken behöver man inte vara det. Mer en Stockholmfantast, haha! Rolf tar med oss genom stadens gator och rakt in i den svenska politiska världen. Jag gillar hur Gunnar använder berättarjaget som en konversation med mig som läsare i några kapitel. Smart!

Betyg – Läs den! För du vill få med dig slutet, så bra!

Förlag Visto 2021, 154 sidor

”De som fortfarande vill och kan köper en rejäl bok istället och gottar sig. Det är något att hålla i handen när åskan går.” Eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: