Flocken av Johan Anderberg

maj 19, 2021


”Frågan vara bara om det var fel på människorna eller om det var fel på restriktionerna.”

Oj var skall jag börja? Så det gör jag inte, jag sågar den direkt! En bok för de som tycker att Sveriges strategi mot Corona har varit den rätta, och de är många har jag förstått. Vi som med förskräckelse har stått utanför och tittat på vi…?!

Men jag sågar den inte för mina åsikter utan för den totala avsaknaden av människan i det hela. Inte ett ord om Jannes mamma som dog alldeles för tidigt, om Monika som blivit långtidssjuk av Covid, om Lena som jobbat ihjäl sig på IVA, om alla de människor som dog och bara blev en siffra, om Indien…..!

Förlag Bonniers, 2021, 354 sidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: