…Borta imorgon av Cecilie Östby

maj 23, 2021


Jag fick förfrågan om jag ville lyssna på denna bok. Jag började så men insåg att ljudböcker och jag inte går ihop så då fick jag läsa den istället. En rafflande historia som växelvis berättas av de två huvudkaraktärerna, Julia och hennes man Henry. Henry är en framgångsrik företagare och Julia sköter ruljansen hemma. Allt är frid och fröjd men sen börjas det skrapas lite på ytan och upp kommer det ena efter det andra. Det som göms i snö…fast i de flesta fall här mest i komposten. Spänningen blir högre för varje blad som vänds i boken. Frågor som måste få svar, inte bara av polisen Harris, utan även av oss läsare.

En spänningsroman där man häpnar över Julia, som är en instagram influenser med förkärlek till växter, speciellt de som är giftiga. Så nu har jag lagt ut lite ledtrådar till er, så jag rekommenderar att läsa/lyssna och rysa.

Förlag Storytel Original 2021, 8timmar plus som ljudbok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: