Er tredje man av Denise Rudberg

juni 23, 2021


Den tredje boken om Elisabet, Signe och Iris. Tre kvinnor som kommer att arbeta ihop för att tyda bland annat tyskarnas koder under andra världskriget. Vi följer dem både privat och i tjänstens vägnar. Jag tyckte mycket om de första och så även denna. De är lättlästa och intressanta. Rudberg har byggt händelserna på verkliga händelser och Sveriges roll under kriget är ju mer än intressant på flera plan.

Jag läste att det skall bli 7! böcker till i samma serie Kontrahenterna. Det märktes att denna tredje inte var avslutad. Jag hoppas att hon klarar att hålla uppe spänningen och intresset för handlingen.

Jag läste de två första innan jag började blogga. Kan rekommendera dem!

Förlag Bookmark 2021, 240 sidor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: